Cooking With Cajun - Ca C´est Bon
Cooking With Cajun Ca Cest Bon
Hej, Jag heter Audrey Desselle, AKA Cooking With Cajun. Född och uppvuxen i Louisiana, jag växte upp med goda minnen kring god mat och ännu bättre människor. Tiden runt en varm skål med gumbo eller ett bord fullt med languister/hummrar är det som gav min kärlek till mat och effekterna har på människorna runt om kring mig.
Som ung lärde jag mig att det bästa sättet att få folk att le var genom mat. När jag växte upp lärde min pappa och mormor mig inte bara om ingredienser och hur man förbereder varje maträtt. De såg oxå till att lägga hela mitt hjärta och själ i varje måltid för att göra varje sammankomst verkligen unik.
Den unika kryddblandningen i Ca C´est Bon ger din matlagning det lilla extra passar till kött, skaldjur, fisk och mycket mycket mer. och glöm inte majsbrödet eller mf cornbread.
Ingredienser: Salt, Malen Selleri, Granulerad Vitlök, Granulerad Lök, Paprika, Kycklingsmak (Hydrolyserat Majsprotein, Sojabönsolja), Malda Persiljeflingor, Rödpeppar, Mindre än 2% Tri-Kalciumfosfat (för att förhindra klumpbildning)
Vikt: 170 g
Näringsvärde per 100 g
Energi......................400 kcal
Fett….......................9 g
Varav mättat fett....9 g
Kolhydrat….............. 100 g
Varav sockerarter…. 67 g
Protein…..................9 g
Salt…...................... 13 g